Advertisement

Bolu Tüneli Kaza : Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı.

Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı .

Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. G9q7dylov38cam
G9q7dylov38cam from i01.sozcucdn.com
Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi.

Çok sayıda tir, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdiği . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı. Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tünel içinde 1 otomobil kayarak duvarlara çarptıktan sonra yola savruldu.

Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi.

Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu Tuneli Cikisinda Kaza 3 Olu 2 Yarali
Bolu Tuneli Cikisinda Kaza 3 Olu 2 Yarali from www.cumhuriyet.com.tr
Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Tünel içinde 1 otomobil kayarak duvarlara çarptıktan sonra yola savruldu. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı.

Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi.

Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda tir, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdiği . Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi.

Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi.

Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Ubi6reacvzdfam
Ubi6reacvzdfam from cdn1.ntv.com.tr
18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Tünel içinde 1 otomobil kayarak duvarlara çarptıktan sonra yola savruldu. Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Bolu dağı tüneli içerisinde saat 14.50 sıralarında aralarında tır, kamyon ve otobüsün de olduğu 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası .

Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi.

Bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Son dakika haberine göre bolu dağı tüneli'nde zincirleme kaza meydana geldi. Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Kaza, saat 15.00 sıralarında, bolu dağı tüneli'nde meydana geldi. Bolu dağı tünelinde tir, otobüs ve otomobillerin yer aldığı 18 araç zincirleme kaza yaparken, i̇stanbul istikameti trafiğe kapandı. Çok sayıda tir, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdiği . Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı. Bolu dağı tüneli'nde korkunç bir kaza meydana geldi. 18 aracın karıştığı kazada yaralanan 17 kişinin tedavileri devam ederken, 14 kişi de ayakta . Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si . Tünel içinde 1 otomobil kayarak duvarlara çarptıktan sonra yola savruldu. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi.

Bolu Tüneli Kaza : Bolu dağı tem otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç çarpıştı.. Tem otoyolu bolu dağı tüneli içerisinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi. Tünel içinde 1 otomobil kayarak duvarlara çarptıktan sonra yola savruldu. Çok sayıda tir, kamyon, otobüs ve otomobilin birbirine girdiği . Saat 14.47'de bolu dağı tünelinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır olmak üzere 17 yaralı . Saat 14.50'de meydana gelen kazada, 2 otobüs, 6 tir ve 10 küçük araç olmak üzere toplam 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2'si .

Posting Komentar

0 Komentar